COKOLADO_panetibig

Paneti - Чоколадо

Брзо замрзнато лиснато тесто со чоколадо.

450g

Paneti-mediteransko

Paneti - Медитерано

Брзо замрзнато лиснато тесто со медитерански фил.

850g

PRAZ_panetibig

Paneti - Праз

Брзо замрзнато лиснато тесто со праз.

850g

SIRENJE_panetibig

Paneti - Сирење

Брзо замрзнато лиснато тесто со сирење.

850g

SLAK_big

Paneti - Пица

Брзо замрзнато лиснато тесто со пица.

850g

SOKREM_big

Paneti - Тенки Кори

Брзо замрзнато тесто.

450g

SPANAK_big

Paneti - Спанаќ

Брзо замрзнато лиснато тесто со спанаќ.

850g

SUSAM_big

Paneti - Сусам

Брзо замрзнато лиснато тесто со сусам.

850g

VIRSLA_big

Paneti - Интегрално тесто за пица

Брзо замрзнато полупечено интергрално тесто за пица.

2 х 80g/ 360g

kroasanintegralen

Paneti - Француски интегрален кроасан

Брзо замрзнато тесто со квасец кое е потребно топлински да се третира во согласност со упатството за употреба.

420g

kroasan

Paneti - Француски посен кроасан

Брзо замрзнато тесто со квасец кое е потребно топлински да се третира во согласност со упатството за употреба.

420g

VISNApanetibig

Panetu - Вишна

Брзо замрзнато лиснато тесто со вишна.

450g

PIZZATESTO_panetibig

Paneti - Тесто за пица

Брзо замрзнато полупечено тесто за пица.

2 х 80g/ 360g