Showing all 12 results

Вариагато крем бруле

Сладолед со вкус на крем бруле збогатен со прелив карамел, сладолед со вкус на бачи и бисквит збогатени со прелив какао крем и сладолед со вкус на ванила збогатен со прелив карамел, декорирани со бели и црни чоколадни парчиња.

Вариагато смоква

Сладолед со вкус на млеко, збогатен со прелив со вкус на смоква, декориран со смокви.

Вариагато страчатела

Сладолед со вкус на млеко, збогатен со прелив со вкус на какао, декориран со мрвици од чоколаден супститут.