Метрополи Raspberry пиксна

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на лешник и малина, декориран со бели и црни чоколадни парчиња мрвици.

Category: SKU: 5310079002627 Tags:

Additional information

Netto