Crema Ricca 10×2

Segafredo Crema Ricca

Долче Густо компатибилни.

Интензивна арома и пријатна мазност.

Избалансиран избор на кафе Робуста помешано со кафе од арабика во Јужна Америка. Се одликува со целосен вкус со зачинети и сушени овошни принеси.

Квалитет на кафе „Сегафредо“ во капсули компатибилни со машини за домашна употреба.

segafredo icona macinatura

10x2x225гр.

Интензитет: 11

Ниво на печење: Средно

Category:

Additional information

Netto