vrabotuvanje@cermat.mk

    Со Вашето аплицирање за работа во Цермат, Вие ќе добиете можност да бидете дел од одржлива и брзорастечка компанија која нуди можности за напредување во кариерата, како и можност за пристап до практични знаења и искуства.

    Цермат како компанија која се грижи за квалитетот на своите производи и се фокусира на раст на производството и продажбата на сладолед и замрзнати производи, а при тоа соработувајќи со светски признати и афирмирани брендови, постојано се фокусираме на инвестирање во нашите вработени и нивен развој а со цел постигнување на нашата визија.