Шварцвалд торта Шварцвалд торта: Вкусен ванила крем со вишни врз мек пандишпањ, прекриен со прелив од вишни, декорирано со рендано чоколадо и вишни. 1100 гр. – 12 парчиња ПОТРЕБНО ВРЕМЕ ЗА ОДМРЗНУВАЊЕ – 5 ЧАСА НА ТЕМПЕРАТУРА ВО ФРИЖИДЕР ИЛИ 2 ЧАСА НА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА
Малина торта Малина торта: Неодолив ванила крем врз мек пандишпањ од какао, декорирана со вкусни малини. 1200 гр – 12 парчиња ПОТРЕБНО ВРЕМЕ ЗА ОДМРЗНУВАЊЕ – 5 ЧАСА НА ТЕМПЕРАТУРА ВО ФРИЖИДЕР ИЛИ 2 ЧАСА НА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА.
Лешник торта Лешник торта: Воздушесто меки слоеви од пандиспањ од какао, покриена со нугат крем и декорирана со глазура од какао и парчиња лешници. 1100 гр – 10 парчиња ПОТРЕБНО ВРЕМЕ ЗА ОДМРЗНУВАЊЕ – 5 ЧАСА НА ТЕМПЕРАТУРА ВО ФРИЖИДЕР ИЛИ 2 ЧАСА НА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА.
Тирамису торта Тирамису торта: Комбинација од темен мафин пандишпањ и пандишпањ со вкус на мока, богато исполнета со богат тирамису крем и декорирана со какао во прав. 1010 гр. – 10 парчиња ПОТРЕБНО ВРЕМЕ ЗА ОДМРЗНУВАЊЕ – 5 ЧАСА НА ТЕМПЕРАТУРА ВО ФРИЖИДЕР ИЛИ 2 ЧАСА НА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА.