Се прикажуваат сите 4 резултати

Метрополи Голд Монако

Крем сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив од бадеми и лешници, прелиен со чоколадо и украсен со парчиња пржени бадеми и лешници.

Метрополи Голд Париз

Крем сладолед со вкус на ванила, збогатен со бел прелив и прелиен со бело чоколадо.