Се прикажуваат сите 7 резултати

Метрополи тегличка Берлин

Сладолед со вкус на какао и млеко, збогатен со прелив со вкус на вишна, декориран со мрвици од чоколаден супститут и вишни.

Метрополи тегличка Брисел

Сладолед со вкус на чоколадо и забалјоне, збогатен со прелив со вкус на лешник и бело чоколадо, декориран со парчиња млечно чоколао и лешници.

Метрополи тегличка Лондон

Сладолед со вкус на вафел, збогатен со прелив со вкус на лешник и карамела, декориран со парчиња крокант од кикири.

Метрополи тегличка Њујорк

Сладолед со вкус на Cheesecake, збогатен со прелив со вкус на јагода и парчиња засладени јагоди, декориран со крцкави бисквити со вкус на јагода.