Се прикажуваат сите 2 резултати

Торнадо ванила

Крем сладолед во бисквитен корнет, со вкус на ванила, прелиен со чоколадо и изобилство од чоколаден прелив.

Торнадо чоколадо ванила

Крем сладолед во бисквитен корнет, со вкус на какао и ванила, прелиен со чоколадо и изобилство од чоколаден прелив.