Се прикажуваат сите 3 резултати

Страчатела

Сладолед со вкус на млеко, прелиен со чоколаден супститут и збогатен со мрвици од чоколаден супститут.

Чоко Стар

Сладолед со вкус на какао, прелиен со чоколаден супститут и збогатен со парчиња од кикири