Се прикажуваат сите 3 резултати

Метрополи Берлин

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на вишна прелиен со мешавина од млечно чоколадо и чоколаден супститут декориран со парчиња од кикиритки и лешници.

Метрополи Брисел

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на бело чоколадо, прелиен со бело чоколадо и чоколаден супститут, декориран со парчиња кикири и лешници

Метрополи Рио

Сладолед со вкус на ванила и малина, збогатен со прелив од малина, премачкан со млечно чоколадо и замена за чоколадо, украсен со парчиња кикиритки и лешници.