Се прикажуваат сите 6 резултати

Крофна карамел

Полнета крофна со карамел декорирана со бел прелив и карамел.

Крофна лешник

Полнета крофна со чоколадо од лешници декорирана со прелив и чоколадо.

Крофна малина

Полнета крофна со фил од малина прелиена со млечно чоколадо и декорирана со розови линии.