Се прикажуваат сите 8 резултати

Империал ванила

Крем сладолед во вафел корнет, со вкус на ванила, прелиен со чоколаден прелив и мали парчиња кикиритки.

Империал јагода

Крем сладолед во вафел корнет, со вкус на јагода, прелиен со прелив од јагода.

Империал чоколадо

Крем сладолед во вафел корнет, со вкус на чоколадо и ванила, прелиен со чоколаден прелив и мали парчиња кикиритки.

Торнадо ванила

Крем сладолед во бисквитен корнет, со вкус на ванила, прелиен со чоколадо и изобилство од чоколаден прелив.

Торнадо чоколадо ванила

Крем сладолед во бисквитен корнет, со вкус на какао и ванила, прелиен со чоколадо и изобилство од чоколаден прелив.