Прикажувам 1–16 од 24 резултати

Метрополи Голд Монако

Крем сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив од бадеми и лешници, прелиен со чоколадо и украсен со парчиња пржени бадеми и лешници.

Метрополи Голд Париз

Крем сладолед со вкус на ванила, збогатен со бел прелив и прелиен со бело чоколадо.

Метрополи Берлин

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на вишна прелиен со мешавина од млечно чоколадо и чоколаден супститут декориран со парчиња од кикиритки и лешници.

Метрополи Брисел

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на бело чоколадо, прелиен со бело чоколадо и чоколаден супститут, декориран со парчиња кикири и лешници

Метрополи Рио

Сладолед со вкус на ванила и малина, збогатен со прелив од малина, премачкан со млечно чоколадо и замена за чоколадо, украсен со парчиња кикиритки и лешници.