Се прикажуваат сите 5 резултати

Шварцвалд торта

Шварцвалд торта:

Вкусен ванила крем со вишни врз мек пандишпањ, прекриен со прелив од вишни, декорирано со рендано чоколадо и вишни. 1100 гр. – 12 парчиња

ПОТРЕБНО ВРЕМЕ ЗА ОДМРЗНУВАЊЕ – 5 ЧАСА НА ТЕМПЕРАТУРА ВО ФРИЖИДЕР ИЛИ 2 ЧАСА НА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА

Чоколадна торта

Чоколадна торта:

Опис: Мек пандиспањ, исполнета со чоколаден крем прекриена со какао глазура и декорирана со вкусно чоколадо. 1100 гр. – 12 парчиња

ПОТРЕБНО ВРЕМЕ ЗА ОДМРЗНУВАЊЕ – 5 ЧАСА НА ТЕМПЕРАТУРА ВО ФРИЖИДЕР ИЛИ 2 ЧАСА НА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА

Малина торта

Малина торта:

Неодолив ванила крем врз мек пандишпањ од какао, декорирана со вкусни малини. 1200 гр – 12 парчиња

ПОТРЕБНО ВРЕМЕ ЗА ОДМРЗНУВАЊЕ – 5 ЧАСА НА ТЕМПЕРАТУРА ВО ФРИЖИДЕР ИЛИ 2 ЧАСА НА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА.

Лешник торта

Лешник торта:

Воздушесто меки слоеви од пандиспањ од какао, покриена со нугат крем и декорирана со глазура од какао и парчиња лешници. 1100 гр – 10 парчиња
ПОТРЕБНО ВРЕМЕ ЗА ОДМРЗНУВАЊЕ – 5 ЧАСА НА ТЕМПЕРАТУРА ВО ФРИЖИДЕР ИЛИ 2 ЧАСА НА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА.

Тирамису торта

Тирамису торта:

Комбинација од темен мафин пандишпањ и пандишпањ со вкус на мока, богато исполнета со богат тирамису крем и декорирана со какао во прав. 1010 гр. – 10 парчиња

ПОТРЕБНО ВРЕМЕ ЗА ОДМРЗНУВАЊЕ – 5 ЧАСА НА ТЕМПЕРАТУРА ВО ФРИЖИДЕР ИЛИ 2 ЧАСА НА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА.