Лешник торта

Лешник торта:

Воздушесто меки слоеви од пандиспањ од какао, покриена со нугат крем и декорирана со глазура од какао и парчиња лешници. 1100 гр – 10 парчиња
ПОТРЕБНО ВРЕМЕ ЗА ОДМРЗНУВАЊЕ – 5 ЧАСА НА ТЕМПЕРАТУРА ВО ФРИЖИДЕР ИЛИ 2 ЧАСА НА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА.

Дополнителни информации

Netto