Малина торта

Малина торта:

Неодолив ванила крем врз мек пандишпањ од какао, декорирана со вкусни малини. 1200 гр – 12 парчиња

ПОТРЕБНО ВРЕМЕ ЗА ОДМРЗНУВАЊЕ – 5 ЧАСА НА ТЕМПЕРАТУРА ВО ФРИЖИДЕР ИЛИ 2 ЧАСА НА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА.

Дополнителни информации

Netto