Тирамису торта

Тирамису торта:

Комбинација од темен мафин пандишпањ и пандишпањ со вкус на мока, богато исполнета со богат тирамису крем и декорирана со какао во прав. 1010 гр. – 10 парчиња

ПОТРЕБНО ВРЕМЕ ЗА ОДМРЗНУВАЊЕ – 5 ЧАСА НА ТЕМПЕРАТУРА ВО ФРИЖИДЕР ИЛИ 2 ЧАСА НА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА.

Дополнителни информации

Netto