Чоколадна торта

Чоколадна торта:

Опис: Мек пандиспањ, исполнета со чоколаден крем прекриена со какао глазура и декорирана со вкусно чоколадо. 1100 гр. – 12 парчиња

ПОТРЕБНО ВРЕМЕ ЗА ОДМРЗНУВАЊЕ – 5 ЧАСА НА ТЕМПЕРАТУРА ВО ФРИЖИДЕР ИЛИ 2 ЧАСА НА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА

Дополнителни информации

Netto