Прикажувам 1–16 од 78 резултати

Apricot

Премиум сладолед со вкус на млеко збогатен со прелив со вкус на кајсија декориран со крцкави парчиња крокант од кикири и лешници.

Bianco

Премиум сладолед со вкус на млеко и кафе декориран со крцкави парчиња целуфки.

Mozart

Премиум сладолед со вкус на лешник и ф’стак збогатен со прелив со вкус на какао крем декориран со крцкави парчиња какао крокант од кикири и мрвици од темно чоколадо.

Schwarzwald

Премиум сладолед со вкус на млеко и какао збогатен со прелив со вкус на вишна декориран со крцкави парчиња крокант од кикири.

Метрополи Голд Монако

Крем сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив од бадеми и лешници, прелиен со чоколадо и украсен со парчиња пржени бадеми и лешници.

Метрополи Голд Париз

Крем сладолед со вкус на ванила, збогатен со бел прелив и прелиен со бело чоколадо.

Метрополи Берлин

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на вишна прелиен со мешавина од млечно чоколадо и чоколаден супститут декориран со парчиња од кикиритки и лешници.

Метрополи Брисел

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на бело чоколадо, прелиен со бело чоколадо и чоколаден супститут, декориран со парчиња кикири и лешници

Метрополи Рио

Сладолед со вкус на ванила и малина, збогатен со прелив од малина, премачкан со млечно чоколадо и замена за чоколадо, украсен со парчиња кикиритки и лешници.

Сладолед Петко

Детски сладолед со низок степен на шеќер, прирони бои, лесно рециклирачки амбалаж, произведен со енергија од сончева светлина.