Mozart

Премиум сладолед со вкус на лешник и ф’стак збогатен со прелив со вкус на какао крем декориран со крцкави парчиња какао крокант од кикири и мрвици од темно чоколадо.

Category: SKU: 9a9cb15831f3 Tag:

Дополнителни информации

Netto