Се прикажуваат сите 4 резултати

Apricot

Премиум сладолед со вкус на млеко збогатен со прелив со вкус на кајсија декориран со крцкави парчиња крокант од кикири и лешници.

Bianco

Премиум сладолед со вкус на млеко и кафе декориран со крцкави парчиња целуфки.

Mozart

Премиум сладолед со вкус на лешник и ф’стак збогатен со прелив со вкус на какао крем декориран со крцкави парчиња какао крокант од кикири и мрвици од темно чоколадо.

Schwarzwald

Премиум сладолед со вкус на млеко и какао збогатен со прелив со вкус на вишна декориран со крцкави парчиња крокант од кикири.