Прикажувам 1–16 од 19 резултати

Метрополи Голд Монако

Крем сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив од бадеми и лешници, прелиен со чоколадо и украсен со парчиња пржени бадеми и лешници.

Метрополи Голд Париз

Крем сладолед со вкус на ванила, збогатен со бел прелив и прелиен со бело чоколадо.

Метрополи Берлин

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на вишна прелиен со мешавина од млечно чоколадо и чоколаден супститут декориран со парчиња од кикиритки и лешници.

Метрополи Брисел

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на бело чоколадо, прелиен со бело чоколадо и чоколаден супститут, декориран со парчиња кикири и лешници

Метрополи Рио

Сладолед со вкус на ванила и малина, збогатен со прелив од малина, премачкан со млечно чоколадо и замена за чоколадо, украсен со парчиња кикиритки и лешници.

Метрополи тегличка Берлин

Сладолед со вкус на какао и млеко, збогатен со прелив со вкус на вишна, декориран со мрвици од чоколаден супститут и вишни.

Метрополи тегличка Брисел

Сладолед со вкус на чоколадо и забалјоне, збогатен со прелив со вкус на лешник и бело чоколадо, декориран со парчиња млечно чоколао и лешници.

Метрополи тегличка Њујорк

Сладолед со вкус на Cheesecake, збогатен со прелив со вкус на јагода и парчиња засладени јагоди, декориран со крцкави бисквити со вкус на јагода.

Метрополи Cookies пиксна

Сладолед со вкус на бисквит, збогатен со прелив со вкус на лешник, декориран со крцкави парчиња амарети и чоколадни цереали.

Метрополи Nougat пиксна

Сладолед со вкус на вафел, збогатен со прелив со вкус на лешни и карамел, декориран со крцкави парчиња крокант од кикири.

Метрополи Raspberry пиксна

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на лешник и малина, декориран со бели и црни чоколадни парчиња мрвици.