Прикажувам 17–23 од 23 резултати

Метрополи тегличка Њујорк

Сладолед со вкус на Cheesecake, збогатен со прелив со вкус на јагода и парчиња засладени јагоди, декориран со крцкави бисквити со вкус на јагода.

Метрополи Cookies пиксна

Сладолед со вкус на бисквит, збогатен со прелив со вкус на лешник, декориран со крцкави парчиња амарети и чоколадни цереали.

Метрополи Nougat пиксна

Сладолед со вкус на вафел, збогатен со прелив со вкус на лешни и карамел, декориран со крцкави парчиња крокант од кикири.

Метрополи Raspberry пиксна

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на лешник и малина, декориран со бели и црни чоколадни парчиња мрвици.

Метрополи Sacher пиксна

Сладолед со вкус на какао, збогатен со прелив со вкус на лепшник и кајсија, декориран со крцкави парчиња какао крокант од кикири.

Метрополи Scwarzwald пиксна

Соладолед со вкус на како и млеко, збогатен со прелив со вкус на вишна, декориран со мрвици со чоколаден супститут и вишни.

Метрополи Triple chocolate пиксна

Сладолед со вкус на чоколадо и забалјоне, абогатен со прелив со вкус на лешник и бело чоколадо, декориран со парчиња млечно чоколадо од лешници.