Вариагато крем бруле

Сладолед со вкус на крем бруле збогатен со прелив карамел, сладолед со вкус на бачи и бисквит збогатени со прелив какао крем и сладолед со вкус на ванила збогатен со прелив карамел, декорирани со бели и црни чоколадни парчиња.

Category: SKU: 5310079003259 Tag:

Дополнителни информации

Netto