Crema Ricca 12

Segafredo Crema Ricca

Интензивна арома и пријатна мазност.

Избалансиран избор на кафе Робуста помешано со кафе од арабика во Јужна Америка. Се одликува со целосен вкус со зачинети и сушени овошни ноти.

Мешавина дизајнирана да го направи ритуалот на подготовка на Мока, еден од симболите на италијанската култура.

segafredo icona macinatura

12×225гр.

Интензитет: 11

Ниво на Печење: Средно

Мелење: Средно

 

Category:

Дополнителни информации

Netto