Espresso Casa Grani 500гр

Segafredo Espresso Casa

Не мелени зрна кафе.

Целосен и кремаст вкус.

Мешавина на Арабика и Робуста .

Мешавина, со различни степени на мелење, што може да се користи со супер-автоматски машини, традиционални машини за еспресо, филтри и апарати за кафе Мока.

segafredo icona macinatura

500гр.

Интензитет: 10

Ниво на Печење: Средно

Мелење:

  • Средно за производителите на кафе Мока
  • Ситно за традиционалните и супер-автоматски машини за еспресо
  • Крупно за машини за филтрирање

 

Category:

Дополнителни информации

Netto