Intermezzo 12

Segafredo Intermezzo

Одличен карактер и интензивна арома.

Мешавина од кафе Робуста со силен карактер балансиран од арабичкото кафе од Јужна Америка. Се одликува со интензивен вкус со ноти на бадем.

Мешавина дизајнирана да го направи ритуалот на подготовка на Мока, еден од симболите на италијанската култура.

segafredo icona macinatura

12x225g.

Интензитет: 12

Ниво на Печење: Темно

Мелење: Средно

Category:

Дополнителни информации

Netto