Intermezzo 10×2

Segafredo Intermezzo

Долче Густо компатибилни.

Одличен карактер и интензивна арома.

Мешавина од кафе Робуста со силен карактер балансиран од арабичкото кафе од Јужна Америка. Се одликува со интензивен вкус со принеси на бадем.

Квалитет на кафе „Сегафредо“ во капсули компатибилни со машини за домашна употреба.

segafredo icona macinatura

10x2x225гр.

Интензитет: 12

Ниво на печење: Темно

Category:

Дополнителни информации

Netto