Le Origini Brasile

Segafredo Le Origini Brasile

Долче Густо компатибилни.

Нежен и баланисиран  вкус со принеси на мед.

Квалитет на кафе „Сегафредо“ во капсули компатибилни со машини за домашна употреба.

segafredo icona macinatura

6x10x7,5гр.

Интензитет: 8

Ниво на печење: Средно

100% Арабика

Category:

Дополнителни информации

Netto