Le Origini Perù

Segafredo Le Origini Perù

Долче Густо компатибилни.

Богат и мазен вкус со рафинирани чоколадни принеси.

Квалитет на кафе „Сегафредо“ во капсули компатибилни со машини за домашна употреба.

segafredo icona macinatura

6x10x7,5гр.

Интензитет: 9

Ниво на печење: Светло

100% Арабика

Category:

Дополнителни информации

Netto