Massimo Mac 12

Segafredo Massimo Mac

Богата и избалансирана арома.

Избор на арабичка кафе од Централна и Јужна Америка помешано со африканско кафе Робуста. Се одликува со богат и избалансиран вкус со ноти на какао и мандарина.

Мешавина дизајнирана да го направи ритуалот на подготовка на Мока, еден од симболите на италијанската култура.

segafredo icona macinatura

200гр.

Интензитет: 9

Ниво на Печење: Средно

Мелење: Средно

Category:

Дополнителни информации

Netto