Supremo Mac 12

Segafredo Supremo Mac

Слатка и овошна арома.

Избор на 100% органско кафе од арабика од најдобрите плантажи во Централна Америка и Африка. Се одликува со непогрешливи ароми и постојан вкус со навестување на слад.

Мешавина дизајнирана да го направи ритуалот на подготовка на Мока, еден од симболите на италијанската култура.

segafredo icona macinatura

200гр.

Интензитет: 8

Ниво на Печење: Светло

Мелење: Средно

 

Category:

Дополнителни информации

Netto