Chocolate & Gianduja

Сладолед со вкус на џандуја, со прелив со вкус на чоколадо.
Без шеќери.
709kJ | 170 kcal – per 100g

Category:

Опис

Сладолед со вкус на џандуја, со прелив со вкус на чоколадо.
Без шеќери.
709kJ | 170 kcal – per 100g