Се прикажуваат сите 2 резултати

Chocolate & Gianduja

Сладолед со вкус на џандуја, со прелив со вкус на чоколадо.
Без шеќери.
709kJ | 170 kcal – per 100g

SALTED CARAMEL

Сладолед со вкус на солен карамел, со прелив со вкус на карамел.
Без шеќери.
740kJ | 178 kcal – per 100g