SALTED CARAMEL

Сладолед со вкус на солен карамел, со прелив со вкус на карамел.
Без шеќери.
740kJ | 178 kcal – per 100g

Category:

Опис

Сладолед со вкус на солен карамел, со прелив со вкус на карамел.
Без шеќери.
740kJ | 178 kcal – per 100g