Се прикажуваат сите 3 резултати

Le Origini Perù

Segafredo Le Origini Perù

Долче Густо компатибилни.

Богат и мазен вкус со рафинирани чоколадни принеси.

Квалитет на кафе „Сегафредо“ во капсули компатибилни со машини за домашна употреба.

segafredo icona macinatura

6x10x7,5гр.

Интензитет: 9

Ниво на печење: Светло

100% Арабика

Le Origini CostaRica

Segafredo Le Origini CostaRica

Долче Густо компатибилни.

Интензивен и ароматичен вкус со принеси од тропско овошје.

Квалитет на кафе „Сегафредо“ во капсули компатибилни со машини за домашна употреба.

segafredo icona macinatura

6x10x7,5гр.

Интензитет: 9

Ниво на печење: Светло

100% Арабика

Le Origini Brasile

Segafredo Le Origini Brasile

Долче Густо компатибилни.

Нежен и баланисиран  вкус со принеси на мед.

Квалитет на кафе „Сегафредо“ во капсули компатибилни со машини за домашна употреба.

segafredo icona macinatura

6x10x7,5гр.

Интензитет: 8

Ниво на печење: Средно

100% Арабика