Метрополи Sacher пиксна

Сладолед со вкус на какао, збогатен со прелив со вкус на лепшник и кајсија, декориран со крцкави парчиња какао крокант од кикири.

Category: SKU: 5310079002184 Tags:

Дополнителни информации

Netto