Метрополи Nougat пиксна

Сладолед со вкус на вафел, збогатен со прелив со вкус на лешни и карамел, декориран со крцкави парчиња крокант од кикири.

Category: SKU: 5310079001743 Tags:

Дополнителни информации

Netto