Метрополи Scwarzwald пиксна

Соладолед со вкус на како и млеко, збогатен со прелив со вкус на вишна, декориран со мрвици со чоколаден супститут и вишни.

Category: SKU: 5310079001767 Tags:

Дополнителни информации

Netto