Метрополи Triple chocolate пиксна

Сладолед со вкус на чоколадо и забалјоне, абогатен со прелив со вкус на лешник и бело чоколадо, декориран со парчиња млечно чоколадо од лешници.

Category: SKU: 5310079002634 Tags:

Дополнителни информации

Netto