Espresso Casa Grani 1кг

Segafredo Espresso Casa Grani

Не мелени зрна кафе.

Полн и кремаст вкус.

Арабика и Робуста се мешаат со пријатна мазност и малку зачинет тост леб.

Мешавина, со различни степени на мелење, што може да се користи со супер-автоматски машини, традиционални машини за еспресо, филтри и апарати за кафе Мока.

segafredo icona macinatura

1000гр.

Интензитет: 10

Ниво на печење: Средно

Мелење:

  • Средно за производителите на кафе Мока
  • Ситно за традиционалните и супер-автоматски машини за еспресо
  • Крупно за машини за филтрирање
Category:

Дополнителни информации

Netto