Horeca

Segafredo Horeca

Принеси на крем и шеќер

Ако уживате во прилично јака и смела чаша еспресо со вкус или сакате да додадете повеќе вкус на еспресо во вашето капучино, тогаш ова се зрната што можеби сакате да ги земете во предвид. HO.RE.CA е убава мешавина од зрна Арабика и Робуста од Јужна Америка и обезбедува интензивно, но сепак избалансирано тело.

Category:

Дополнителни информации

Netto