Massimo

Segafredo Massimo

Зрна од кафе „Сегафредо Занети Масимо“
Мешавината „Масимо“ од Сегафредо Занети има неколку слатки принеси и целосен избор на високо квалитетни зрна кои остануваат верни на автентичниот италијански вкус на еспресо.
Принеси од чоколадо може да се најдат и во „Масимо“ што го прави совршено за кафињата мока. Зрната кафе „Масимо“ гарантираат извлекување на најдобро квалитетно еспресо од мешавината изворена од само најдобрите плантажи за кафе во Јужна Америка.

Белешки за дегустација:

  • Арома: Темно какао, карамела.
  • Киселост: Чисто.
  • Тело: кремасто, богато.
  • Завршница: Какао што трае.
Category:

Дополнителни информации

Netto