Се прикажуваат сите 4 резултати

Crema Ricca 10×2

Segafredo Crema Ricca

Долче Густо компатибилни.

Интензивна арома и пријатна мазност.

Избалансиран избор на кафе Робуста помешано со кафе од арабика во Јужна Америка. Се одликува со целосен вкус со зачинети и сушени овошни принеси.

Квалитет на кафе „Сегафредо“ во капсули компатибилни со машини за домашна употреба.

segafredo icona macinatura

10x2x225гр.

Интензитет: 11

Ниво на печење: Средно

Intermezzo 10×2

Segafredo Intermezzo

Долче Густо компатибилни.

Одличен карактер и интензивна арома.

Мешавина од кафе Робуста со силен карактер балансиран од арабичкото кафе од Јужна Америка. Се одликува со интензивен вкус со принеси на бадем.

Квалитет на кафе „Сегафредо“ во капсули компатибилни со машини за домашна употреба.

segafredo icona macinatura

10x2x225гр.

Интензитет: 12

Ниво на печење: Темно

Intermezzo 12

Segafredo Intermezzo

Одличен карактер и интензивна арома.

Мешавина од кафе Робуста со силен карактер балансиран од арабичкото кафе од Јужна Америка. Се одликува со интензивен вкус со ноти на бадем.

Мешавина дизајнирана да го направи ритуалот на подготовка на Мока, еден од симболите на италијанската култура.

segafredo icona macinatura

12x225g.

Интензитет: 12

Ниво на Печење: Темно

Мелење: Средно

Crema Ricca 12

Segafredo Crema Ricca

Интензивна арома и пријатна мазност.

Избалансиран избор на кафе Робуста помешано со кафе од арабика во Јужна Америка. Се одликува со целосен вкус со зачинети и сушени овошни ноти.

Мешавина дизајнирана да го направи ритуалот на подготовка на Мока, еден од симболите на италијанската култура.

segafredo icona macinatura

12×225гр.

Интензитет: 11

Ниво на Печење: Средно

Мелење: Средно