Прикажувам 1–16 од 18 резултати

Метрополи Cookies пиксна

Сладолед со вкус на бисквит, збогатен со прелив со вкус на лешник, декориран со крцкави парчиња амарети и чоколадни цереали.

Метрополи Nougat пиксна

Сладолед со вкус на вафел, збогатен со прелив со вкус на лешни и карамел, декориран со крцкави парчиња крокант од кикири.

Метрополи Raspberry пиксна

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на лешник и малина, декориран со бели и црни чоколадни парчиња мрвици.

Метрополи Sacher пиксна

Сладолед со вкус на какао, збогатен со прелив со вкус на лепшник и кајсија, декориран со крцкави парчиња какао крокант од кикири.

Метрополи Scwarzwald пиксна

Соладолед со вкус на како и млеко, збогатен со прелив со вкус на вишна, декориран со мрвици со чоколаден супститут и вишни.

Метрополи Triple chocolate пиксна

Сладолед со вкус на чоколадо и забалјоне, абогатен со прелив со вкус на лешник и бело чоколадо, декориран со парчиња млечно чоколадо од лешници.