Метрополи Брисел

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на бело чоколадо, прелиен со бело чоколадо и чоколаден супститут, декориран со парчиња кикири и лешници

Category: SKU: 5310079002566 Tags:

Дополнителни информации

Netto