Метрополи Голд Монако

Крем сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив од бадеми и лешници, прелиен со чоколадо и украсен со парчиња пржени бадеми и лешници.

Category: SKU: Метрополи Голд Монако Tags:

Дополнителни информации

Netto