Метрополи Рио

Сладолед со вкус на ванила и малина, збогатен со прелив од малина, премачкан со млечно чоколадо и замена за чоколадо, украсен со парчиња кикиритки и лешници.

Category: SKU: 5310079002566-1 Tags:

Дополнителни информации

Netto